DS PARTY EN EVENTCENTER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij DS Party en Eventcenter. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2024 om 10:06 Heerlijke broodjes maar geduld werd flink op de proef gesteld! Indicatie bezorgtijd kwam niet overeen (20 minuten later…). Jammer!
10 jan 2024 om 14:54 Heerlijke broodjes en smoothie. Panini was lauw maar wel heel lekker. Bezorging snel en een vriendelijke dame aan de deur. Zou hier zeker weer bestellen!
4 dec 2023 om 8:16 Super lekker eten en super leuke bezorgster
24 nov 2023 om 22:54 Pokebowl en zoete aardappel frietjes. Pokebowl was super goed gevuld met allemaal verse producten en ook werd er netjes sojasaus bijgeleverd. De frietjes waren super warm en lekker krokant. Een echte aanrader!
24 nov 2023 om 14:02 alles was netjes verpakt, goed eten, hoop keuze! Aanrader! Jammer dat ze niet 's avonds bezorgen
20 nov 2023 om 17:22 Super lekker eten van hoge kwaliteit, pokebowls zijn goed gevuld echt een aanrader!
30 okt 2023 om 14:13 Vers knapperig warm broodje, en royaal belegd!
12 okt 2023 om 13:41 Broodje was top, pokebowl was goed, de zalm had wel gesneden mogen worden, nu mega grote plakken. Verder super verse ingredienten en dus een aanrader!
4 okt 2023 om 17:57 Heerlijke broodjes en smoothies
4 okt 2023 om 13:57 Het duurde 70 minuten voordat de bestelling aankwam, nadat ik besteld had stond er 44 minuten. Ik werd niet gebeld over deze vertraging en toen ik zelf belde, kreeg ik de voicemail die mij vertelde dat het druk was.
8 sep 2023 om 14:32 We hadden een heerlijk broodje carpaccio en een goedgevulde Poke Bowl.
14 aug 2023 om 23:10 Super,heerlijke broodjes.